Webinar: Tips och Tricks- Julledigt i teknikfabriken

Movex/M3 användarförening

 

Mallar/webinar.jpg

Inbjudan till Webinar

Tips & Tricks - Julledigt i teknikfabriken

Vid årets sista Teknik webinar tittar vi tillbaka på året som gått och lyfter upp några ämnen som diskuterats och som med all säkerhet kommer att bli riktigt heta under 2020.

Beskrivning

Julen är en tid när man kanske får tid att fundera och planera inför ett nytt år. Det finns alltid en del saker som verkat intressanta under året, men som man inte riktigt hunnit sätta sig in i. En sak kan vara Output Management som diskuterades i detalj på senaste temadagen och vi gör en kort summering. En annan sak som varit het hela året är testverktyg vilket kan vara intressant både för On Prem företag som i molnet, där även Infors nya Value Assessment verktyg används. Avslutningsvis det kanske hetaste ämnet av alla nämligen Extensibility, det vill säga hur man blir mer effektiv utan anpassningar. Ju närmare man kommer molnet desto mer aktuellt är just detta.

Som en extra Julklapp kommer vi att visa Live från ett M3 Cloud Projekt där man använder det nya ETL verktyget för att replikera M3 tabeller till en lokal databas. Något som gör det mycket enklare att återanvända befintliga BI och Datawarehouse lösningar när man går till molnet.

Denna webinar anordnas i samarbete med Infor.

Dag:

Måndagen den 16 december 2019

Tid:

10:00 - 11:30

Plats:

På webben

Pris:

500 kr/ deltagare

Varmt välkommen!

Movex/M3 användarförening

Fullständig inbjudan med agenda finns som bilagt dokument