Movex konferens

Varmt välkommen till Working Together Conference på
Clarion Hotel Malmö Live 30 mars - 1 april 2020

Med fokus på kompetensutveckling och nätverkande 

För andra gången arrangerar vi Working Together Conference på Clarion Hotel Malmö Live som ligger strax intill Centralstationen och ett stenkast från city. Då vi senast var här 2017 fick eventet mycket positiva omdömen av både medlemmar och utställare så nu ser vi fram emot ännu en bra konferens i Malmö.

Vi startar våra konferensdagar redan måndagen den 30 mars med utbildningspass för våra med­lemmar mellan kl. 14:00 och 18:00. Utbildningarna ingår som vanligt i konferensavgiften. Innehållet i dessa hittar du i agendan och anmälan görs när du anmäler dig till konferensen.

Efter utbildningen är du välkommen till vår pubkväll hos utställarna kl. 19:00 där alla som kommer dagen innan konferensstart kan träffas och umgås. MAF bjuder på en öl eller ett glas vin och enklare mat finns att köpa på plats och förbokas i konferensanmälan.

Öppningstalare den 31 mars är Robin Teigland, professor i strategi och digitaliseringsförvaltning i entrepenörskaps- och strategidivisionen vid Chalmers Tekniska högskola i Göteborg. Robin kommer att tala om digital förvandling av svensk industri. Utmaningarna i denna förändring är stora och Robin kommer med sin stora kunskap att belysa detta för oss.

De följande konferensdagarna innehåller många intressanta case- baserade presentationspass och det populära utbildningsspåret med Infor finns naturligtvis också med i agendan den 31 mars. Infors M3-nyheter kommer traditionsenligt att förmedlas av Henrik Billgren från Infor. 

Vi håller årsmöte för föreningen kl. 16:45 då alla medlemmar är hjärtligt välkomna. Därefter träffas vi igen klockan 19:00 inför kvällens middag då sångerskan Janice kommer att underhålla oss.

Först på scen onsdag morgon den 1 april är Robin Paulsson välkänd komiker och programledare i TV för bl.a ”Fråga Lund” och i sin egen talkshow ”Robins”.   

Avslutningstalare för konferensen är Klas Hallberg. Klas utsågs förra året till Sveriges bästa talare och fick Stora Talarpriset. Nu kommer han till oss och inspirerar oss att bli ännu mer värdeskapande med utgångspunkt i våra kunder och användares behov. Han är aktuell med boken ”Att förstå kunden” och han är läskigt pricksäker och vansinnigt rolig. Han blandar humor och allvar och det kommer att bli en riktig kick som avslutning på konferensen. 

Detta är tillfället för lärorika dagar och personliga möten för dig med M3 intresse