Movex konferens

Varmt välkommen till Working Together Conference på
Clarion Hotel Malmö Live 27 - 29 maj 2024!

Nu är det dags för lärorika dagar och personliga möten för dig med M3 intresse.

Vi börjar måndagen den 27 maj med utbildningspass för våra med­lemmar mellan kl.14:00 - 18:00. Utbildningarna ingår i konferensavgiften och innehållet presenteras i agendan, du anger ditt val i konferensanmälan. 

Oavsett om du är med på utbildningen eller inte är du välkommen till vår uppskattade pubkväll kl.19:00, där alla kan träffas och umgås. MAF bjuder på 1 öl/vin/alkoholfritt i utställningen, där finns även möjlighet att köpa en wrap. 

För MAF´s deltagare öppnar i år baren på takterrassen kl 19:45. Både utställningen och takterrassen är öppna till kl 22:00, tanken är att ni minglar och förflyttar er mellan utställningen och takterrassen.

Vår öppningstalare den 28 maj är Erik Fernholm. Med utgångspunkt i de senaste tio årens hjärn- och lyckoforskning ger Erik dig ett helt nytt sätt att se på vad som egentligen driver människor och en ökad förståelse för din egna förmåga att prestera optimalt. 

Under konferensdagarna erbjuds gemensamma föredrag och intressanta presentationspass med aktuella kundcase. Du har möjlighet att utan föranmälan delta i de parallella presentationspassen. Mer information om innehållet finner du i fliken "AGENDA WTC 2024"

Du ges tillfälle att träffa personer från Infor, partners och medlemsföretag. Missa inte experthörnan där du har möjligheten att träffa och ställa frågor till specialister inom olika områden. Experthörnan hålls öppen under pauserna och du hittar den i utställningen. Föreningens årsmöte hålls kl 16:45 och alla medlemmar är hjärtligt välkomna.

Inför kvällens middag träffas vi på en välkomstdrink 19:00 och därefter avnjuter vi en 3-rätters middag. Kvällen ramas in av våra musikaliska värdar, Triple & Touch med band samt gästartist, som lovar att blanda högt och brett utifrån sina 40 i år i musikens tecken. Ingen bör kunna känna sig oberörd. 

Under kvällen finns barer på plats, när DJ Tee spelar fylls dansgolvet och vid midnatt serveras korv med bröd samt Pucko.

Missa inte vår väckarklocka den 29 maj, då komikern Marika Carlsson intar scenen. Marika är en fulländad underhållare med avväpnande stil, energi och en värme som känns. Vid två tillfällen har hon korats till ”Årets kvinnliga stå upp komiker” på Svenska Standupgalan och blev ”Årets talare” 2021 för My speaker.

Svante Randlert avrundar konferensen. Svante är en av Nordens mest anlitade föreläsare när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats. Vilket är helt avgörande för att nå goda resultat.
 

Missa inte denna fantastiska möjlighet att nätverka och fyllas med inspiration!
 

Vi ses i Malmö!  

 


Deltagande medlemsföretag
(fylls på löpande)

AB Åbro Bryggeri
Alleima Tube AB
Benders Sverige AB
Carbomax AB
Cloetta Sverige AB
Cycleurope AB
Dellner Couplers AB
Diab International
Dole Nordic AB
Elfa International AB
Elitfönster AB
Enertech AB
Etac AB
Ewellix AB
Fergas Group AB
Fristads AB
GA Lindberg Chemtech AB
HKScan Sweden AB
Hyperion
Höganäs Sweden AB
ICA Sverige AB
IKEA Components AB
IKEA Industry AB
IKEA Supply Services (Sweden) AB
Intersnack Group GmbH & Co. KG
Kabe Husvagnar Produktion AB
Kanthal AB
KG Knutsson AB
Kiviksmusteri AB
Kopparbergs Bryggeri AB
KraftPowercon Sweden AB
Lantmännen Biorefineries AB
Lantmännen ek för
Lantmännen Maskin AB
Midsona AB
Mycronic AB
Nefab AB
New Wave Group AB
Orthex Sweden AB
Plasman Sverige AB
Plantagen Sverige AB
Plockmatic International AB
Polarbrödsgruppen AB
Preem AB
Saint-Gobain Ecophon AB
Sandvik SRP AB
Santa Maria AB
Seco Tools AB
Skånemejerierna AB
SMD Logistics AB
Strömsholmen AB
Svedbergs i Dalstorp AB
Sveriges Stärkelseproducenter förening
Swegon Group AB
Systemair AB
Thule Sweden AB
Trafikverket
Trelleborg Sealing Solutions Kalmar AB
Vedum Kök & Bad AB
Wellspect AB