Movex konferens

Varmt välkommen till Working Together Conference på
Clarion Hotel Malmö Live 24 - 26 april 2023!

Nu är det dags för lärorika dagar och personliga möten för dig med M3 intresse.

Vi startar redan måndagen den 24 april med utbildningspass för våra med­lemmar mellan kl. 14:00 och 18:00. Utbildningarna ingår i konferensavgiften och innehållet presenteras löpande i agendan. Om du vill gå en av utbildningarna gör du ditt val i konferensanmälan.

Efter utbildningen är du välkommen till vår traditionella pubkväll kl.19:00 där alla som kommer dagen innan konferensstart kan träffas och umgås. MAF bjuder på en öl eller ett glas vin och enklare mat finns att köpa på plats.

Vår öppningstalare den 25 april är Caroline Farberger, född som Carl Farberger, är en svensk företagsledare. Caroline är den första högre näringslivschefen som öppet berättat om sin könskorrigering. Hennes berättelse handlar om att riskera allt för att få leva som den man är, hur högt priset kan vara och varför det ändå är värt det. På andra sidan fann Caroline en djupare förståelse både för sig själv och för de maktstrukturer som formar våra liv och vårt näringsliv.

De följande konferensdagarna innehåller både gemensamma föredrag och många intressanta case- baserade presentationspass. Mer information om dessa finner du på sidan "Agenda".

Föreningens årsmöte hålls kl. 16:45 och alla medlemmar är hjärtligt välkomna. Inför kvällens middag träffas vi för en fördrink 19:00. Efter middagen underhåller en favorit i repris: tenoren Rickard Söderberg. På kvällen finns barer på plats och DJ Tina spelar för dansgolvet.

Först på scen onsdag morgon den 26 april är komikern Anders Jansson som blev känd för det svenska folket genom sina populära karaktärer i humorprogrammet "Hipp Hipp!". Där gjorde han bland annat de omtyckta figurerna Tiffany Persson, utrikeskorren Morgan Pålsson och Mike Higgins i "Svenska för nybörjare". Vid detta föredrag gör Anders en humoristisk djupdykning in i kroppens mest fantastiska organ - hjärnan. Så om du satt och småsov under biologilektionen i skolan så får du nu en ny chans att förstå varför vi skrattar rakt ut när någon trillar omkull, hur det kommer sig att vissa människor är rädda för ost och vad det är som gör att vi människor är så lätta att hjärntvätta. Som vanligt när Anders Jansson tar sig an ett ämne så gör han det med hög igenkänning och många skratt. 

Konferensen avslutas med ett gemensamt föredrag av Olof Röhlander, en välkänd inspiratör, föreläsare och författare. Olof Röhlander har med sina femton år som inspiratör samlat på sig unika erfarenheter om hur arbetslivet ser ut. Han vet vad som behöver göras för att vi ska fortsätta vara relevanta och hållbart framgångsrika i en digitaliserad värld som ständigt startar om. Den sexfaldigt prisbelönte talaren sätter fingret på kärnan i det vi alla letar både i livet och i organisationer som hela tiden förändras.

Vi ses i Malmö!